Ziarul electronic al arădenilor

Mama fotbalistului George Țucudean a murit

Corina Țucudean, soția lui Marius Țucudean, fotbalist al UTA-ei în anii ’80 – ’90, și mama lui George Țucudean, fost internațional și de cinci ori câștigător al campionatului României, a decedat, sâmbătă, în urma unei boli incurabile.

Totodată, Corina Țucudean era fiica lui Gheorghe Cozma, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Arad, patronul firmei Cotta Internațional.

Corina și Marius Țucudean mai au și o fiică, pe Miriam, dar în lumina reflectoarelor a ajuns George. Puternicul vârf s-a remarcat cu cele 66 de goluri la nivelul Ligii I în 188 de prezențe în tricourile celor de la Dinamo, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanța și CFR Cluj, dar și cele trei reușite în tricoul naționalei mari în zece meciuri disputate.

George Țucudean și-a agățat ghetele în la doar 29 de ani, din pricina problemelor cu inima.

„Suntem alături de familiile Cosma și Țucudean, în aceste clipe triste când își iau rămas-bun de la Corina Țucudean. Odihnească-se în pace“, a transmis și clubul UTA Arad pe pagina de Facebook.

„Suntem cu gândul la fostul atacant al echipei noastre, George Țucudean, după plecarea timpurie la cele veșnice a mamei sale. George, la fel cum ne bucuram odinioară împreună de golurile tale memorabile, suntem și acum cu toții alături de tine în aceste momente grele! Suflarea CFR-istă transmite sincere condoleanțe întregii familii!“, au transmis și suporterii CFR Cluj.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.