Ziarul electronic al arădenilor

Maia Morgenstern și-a serbat ziua de naștere la un restaurant din județul Arad

Actrița Maia Morgenstern și-a sărbătorit, marți, ziua de naștere la un restaurant din județul Arad, alături de câțiva cunoscuți, iar cei prezenți i-au urat și cântat „La mulți ani“.

Născută la 1 mai 1962, Maia Morgenstern a împlinit, marți, 56 de ani. Actrița și-a sărbătorit aniversarea la Hanul „Moara cu Noroc“ din Ineu.

Maia Morgenstern a ajuns la „Moara cu Noroc“ în jurul amiezei, unde a servit prânzul, alături de câteva cunoștințe care o însoțeau. Unii dintre angajații localului și-au făcut fotografii cu actrița, la fel și câțiva dintre clienții restaurantului.

După ce a servit prânzul, un ospătar i-a adus tort de ciocolată, iar cei prezenți în apropierea actriței i-au urat și au cântat „La multi ani!“.

Maia Morgenstern a spus că se află în vacanță și că face câteva vizite.

Maia Morgenstern  s-a născut în 1 mai 1962, la Bucureşti. A urmat Academia de Teatru şi Film între 1981 şi 1985. Printre rolurile sale de referinţă se numără Doamna T, în teatru şi film, Marguerite în „Dama cu camelii“, Lola Blau, în „Astă-seară, Lola Blau“, Lola Lola în „Îngerul albastru“.

A jucat mari roluri de tragiciană: Medeea (în „O trilogie antică“, montată de Andrei Şerban, la Naţional, în 1990), Clitemnestra (în „Orestia“ lui Silviu Purcărete de la Craiova) sau „Electra“, la Atena.

A interpretat-o pe mama lui Iisus în filmul lui Mel Gibson şi pe Arkadina în spectacolul „Pescăruşul“, al lui Andrei Şerban, iar în curând va putea fi văzută în filmul „What about love”, alături de Sharon Stone şi Andy Garcia.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.