Ziarul electronic al arădenilor

Mai mulţi şoferi din Arad au protestat în trafic faţă de Guvern

Mai mulţi şoferi din Arad au protestat, în trafic, faţă de Guvern, conducând maşinile cu 10 kilometri la oră în centrul oraşului.

Ei au spus că au ales această acţiune pentru că „lumea începe să se plictisească de un anumit tip de protest“.

Şoferii au circulat, marți, cu 10 kilometri la oră pe Bulevardul Revoluţiei din centrul municipiului Arad, cerând demisia din Guvern şi Parlament a politicienilor care au probleme cu legea.

Ei au spus că au ales această acţiune, la care participă şi un biciclist, pentru că „lumea începe să se plictisească de un anumit tip de protest“.

„Protestul pe roţi“ a fost inţiat de către Siegfried Mayer, unul dintre arădenii care participă la protestele care au loc în fiecare seară în centrul municipiului Arad.

Circulaţia a fost îngreunată pentru că semafoarele au fost puse pe intermitent sau au fost oprite, iar la pe bulevardul central e plin de poliţişti.

„Protestăm pe roţi împotriva nesimţirii guvernanţilor de a conştientiza că cei care suntem în stradă nu suntem oameni ai străzii, deci acest lucru va trebui să se conştientizeze din partea lor, vom rezista până când va ajunge cineva să conştientizeze acest lucru. Circulăm cu 10 kilometri la oră, avem un protest autorizat pentru această demonstraţie prin centrul Aradului. Cerem ca acei parlamentari, acei oameni din administraţie care au dosare penale să demisioneze, indiferent de culoarea politică”, a declarat iniţiatorului protestului, Siegfried Mayer.

Pe maşini au fost lipite afişe cu mesajele: “#Rezist pe roţi”, “We don’t beLIVIU DEMISIA”, “Corupţia ucide. Susţinem proclamaţia România 2017”, “Protest” Circulăm cu 10 km/h”, “Demisia! Circulăm cu 10 km/h” sau “NU CORUPŢIE DA JUSTIŢIE”.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.