Ziarul electronic al arădenilor

Magazinul Lidl din Vlaicu, închis pentru modernizare

lidlMagazinul Lidl situat pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad va fi închis, timp de două zile, pentru modernizare.

„Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Arad, situat pe Calea Aurel Vlaicu, nr. 139-151. Acesta va fi închis în zilele de 8 și 9 noiembrie, urmând a se redeschide în data de 10 noiembrie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale“, se menționează într-un comunicat de presă remis de reprezentanții Lidl.

De la redeschiderea de joi, 10 noiembrie, și până duminică, 13 noiembrie, magazinul Lidl de pe Calea Aurel Vlaicu îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl de pe Strada Banu Mărăcine și de pe Calea Timișorii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.