Ziarul electronic al arădenilor

Magazinul Lidl din Aradul Nou, închis pentru modernizare

lidl-300x205Magazinul Lidl din Aradul Nou, situat pe Calea Timișorii, va fi închis, timp de două zile, pentru modernizare.

„Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Arad, situat pe Calea Timișorii, nr. 1-3. Acesta va fi închis în zilele de 15 și 16 noiembrie, urmând a se redeschide în data de 17 noiembrie“, se precizează într-un comunicat de presă remis de reprezentanții Lidl.

Conform sursei citate, odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor.

„În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită. În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale“, se mai arată în comunicatul de presă.

De la redeschiderea de joi, 17 noiembrie, și până duminică, 20 noiembrie, magazinul Lidl de pe Calea Timișorii  îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl de pe Strada Banu Mărăcine și de pe Calea Radnei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.