Ziarul electronic al arădenilor

M10 are un nou preşedinte. Monica Macovei nu a mai candidat

macovei mIoana Constantin este noul preşedinte al partidului M10, anunţă europarlamentarul Monica Macovei, precizând că nu a mai dorit să candideze pentru nicio funcţie de conducere.

”Eu nu am candidat pentru nicio funcţie de conducere, aşa cum am anunţat încă din şedinţa M10 din 11 iunie 2016 şi am transmis pe lista internă a membrilor partidului. Aceasta a fost şi ideea atunci când am decis să construiesc un partid: să pun piatra de temelie. Sper ca noua conducere, formată din oameni tineri, în marea lor majoritate, corecţi, profesionişti şi integri să facă o politică transparentă care să înlocuiască politica blaturilor în care trăim de 26 de ani”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Ea a precizat că Adunarea Generală de alegere a noii conduceri, care a avut loc pe 26 iunie, a ales-o, cu o mare majoritate, pe Ioana Constantin în funcţia de preşedinte al partidului M10.

Potrivit Monicăi Macovei, noua preşedintă M10 are două licenţe obţinute în 2012, una de la SNSPA, Facultatea de Management, şi a doua de la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, şi două masterate obţinute în 2014 la SNSPA, în Comunicare Brand, Management şi Comunicare Corporativă şi în Comunicare şi relaţii publice.

Ioana Constantin a predat, între altele, Etică şi Responsabilitate Corporativă, Management şi Afaceri pe Internet la Facultatea de Management a SNSPA şi a lucrat în consiliere şi orientare profesională pentru absolvenţii care îşi începeau profesiile.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.