Ziarul electronic al arădenilor

Lupaș: Primarul Falcă va rămâne cunoscut drept „Demolatorul“

Mutarea Pieței Catedralei pe strada Ioan Rusu Șirianu s-a decis de către Primărie fără ca cei impactați să fie consultați.

După ședința Consiliului Local Municipal de luni, Marin Lupaș a catalogat actul majorității PNL drept încă o dovadă că primarul Falcă vrea să rămână cunoscut drept demolatorul simbolurilor arădene.

„În ciuda bunăstării a zeci de familii, a sutelor de arădeni care folosesc piața zilnic, precum și a miilor de semnături împotriva desființării Pieței Catedralei, astăzi, la îndemnul unui primar mai arogant ca niciodată, s-a semnat sentința distrugerii a ceea ce toți arădenii cunosc drept „Piața Mare”, a scris consilierul independent pe o platformă de socializare.

„Toată lumea este de acord că era nevoie de o modernizare, inclusiv eu am susținut această idee. Dar calea până la standardele europene visate de mai bine de un deceniu, trebuia pavată cu discuții, consultări și ajungerea la un consens cu cei impactați de decizia administrației locale. Astăzi cred că s-a mai dărâmat un simbol al Aradului, un oraș al cărui farmec este distrus treptat și sistematic din 2004 încoace”, consideră Marin Lupaș.

„Primarul va rămâne în istoria orașului drept Demolatorul. Stadioanelor, parcurilor și – de azi înainte – al piețelor!”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de consilierul municipal independent Marin Lupaș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.