Ziarul electronic al arădenilor

„Luna plină de teatru”, la final. 25 de spectacole, peste 5.000 de spectatori

Peste 5.000. Acesta este numărul celor care au răspuns „Da” la invitația Teatrului Clasic „Ioan Slavici” de a-i trece pragul în „Luna plină de teatru”.  Ediția din 2018 a unuia dintre cele mai de succes proiecte arădene a ajuns la final.

„Pentru actorii și echipa tehnică a teatrului arădean această perioadă a fost un tur de forță. Nu e ușor să ai peste 20 de reprezentații într-o lună. A fost un efort major.  Un maraton răsplătit însă din plin cu mii de spectatori și zeci de minute de aplauze“ – spune Bogdan Costea, managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

Vreme de 31 de zile, între 7 ianuarie și 8 februarie, pe cele două scene ale TCISA – sala mare și sala Studio – au avut loc 25 de reprezentații ale spectacolelor din repertoriul instituției.

„Ne-am bucurat că publicul a reacționat la fel de bine la toate spectacolele pe care le-am propus în acest an, în «Luna plină de teatru», fie că au fost producții mai noi, fie spectacole consacrate din repertoriul nostru. Trăgând line: s-au vândut 5.180 de bilete și 5.202 de spectatori ne-au trecut pragul” – declară Bogdan Costea.

Chiar dacă „Luna plină de teatru” s-a încheiat, tentațiile teatrale continuă. În luna februarie, cele două săli ale TCISA găzduiesc încă șase spectacole: „Reunificarea celor două Corei” (15 februarie), „Ai mei erau super:” (17 februarie), „Crima din strada Lourcine” (18 februarie), „Complexitatea apartenenței” (22 februarie), „Don Juan se întoarce de la război” (24 februarie) și „Năpasta” (25 februarie).

În 1 martie, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” spune „Start!” unui alt proiect de succes. Este vorba despre „Săptămâna comediei”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.