Ziarul electronic al arădenilor

Lucrări la rețeaua de apă potabilă din Arad. Restricții de trafic

În intervalul 26 iunie – 12 august 2021, în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, Compania de Apă Arad execută lucrări de reabilitare a rețelei de apă potabilă și de construcție și echipare a căminelor de vane pe strada Corbului, respectiv Calea Radnei.

Antreprenorul a solicitat avizul Comisiei de Sistematizare a Circulației în vederea execuției acestor lucrări după următorul program:

*pe strada Corbului, cu închiderea completă a circulației, între intersecția cu strada Meșterul Manole și intersecția cu strada Poetului, începând cu data de 26 iunie 2021, ora 8.00 și până în data de 12 august, ora 18.00

și

*pe Calea Radnei, cu restricționarea circulației, în intersecția cu strada Imașului și strada Pășunii, începând cu data de 30 iunie, ora 8.00, și până în data de 31 iulie, ora 18.00.

În urma şedinţei din data de 17 iunie, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei a avizat favorabil solicitarea antreprenorului de a executa aceste lucrări în perioadele mai sus menționate, cu asigurarea accesului pentru riverani și semnalizarea corespunzătoare a lucrărilor.

Date fiind restricţiile de circulaţie, şoferii care tranzitează zona sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative.

În prezent, în oraș se mai lucrează pe strada Meșterul Manole, urmând ca în scurt timp să fie reluate lucrările și pe Calea Iuliu Maniu.

Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului major, la o valoare de 20.106.492,23 lei şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă pe următoarele străzi: Bd. Revoluţiei, Calea Iuliu Maniu, Corbului, Calea Aurel Vlaicu, Făt-Frumos, I.C. Brătianu, Mărţişor, Meşterul Manole, Războieni şi Milcov.

CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.