Ziarul electronic al arădenilor

Lucrări la rețeaua de apă în intersecția Căii Radnei cu strada Renașterii, în municipiul Arad

Compania de Apă Arad anunță că luni, 6 septembrie 2021, încep lucrările pentru execuția unui cămin de vane nou la intersecția Calea Radnei cu str. Renașterii, în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad.

Pe poziția acestui cămin se va executa o excavație cu dimensiunile 3×3 ml, care va ocupa banda a doua de circulație, în zona intersecției.

Antreprenorul a primit aviz favorabil din partea Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei în vederea execuţiei acestor lucrări, traficul urmând să fie deviat pe banda 1.

CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Compania de Apă Arad mulțumește pentru înţelegere şi prezintă  scuze pentru disconfortul creat!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.