Ziarul electronic al arădenilor

Lucrări de întreținere și reparații la mai multe drumuri din municipiul Arad

Continuă lucrările de întreţinere şi reparaţii la nivelul municipiului Arad.  Programate în intervalul martie-aprilie, acestea au suferit unele mici întreruperi cauzate de vreme.

Zilele acestea este în lucru strada Dimitrie Bolintineanu. Şoferilor le este recomandat să evite zona, deoarece se intervine la nivelul părţii  carosabile. Şi pietonilor le va fi dificil să tranziteze perimetrul respectiv întrucât se intervine şi la nivelul trotuarelor şi a căilor de acces.

Şi pe bulevardul Nicolae Titulescu se lucrează, însă numai la nivelul trotuarelor.

Zilele acestea s-au reluat lucrările de întreţinere şi reparaţii şi în Piaţa Eroilor, unde se refac atât partea carosabiă cât  şi trotuarele. Aceleaşi lucrări au fost programate şi pe strada Titan, tot în cartierul Aradul Nou.

Şi strada Sever Secula este în şantier. Constructorul a fixat bordurile, iar acum se pregăteşte să toarne primul strat de asfalt. Pe lângă intervenţiile la nivelul părţii carosabile, pe Sever Secula este programată refacerea trotuarelor şi a căilor de acces. Pe strada Berzei se vor executa aceleaşi lucrări.

În baza contractelor de lucrări „Întreținere și reparații drumuri în Municipiul Arad”, până în aprilie se va înlocui complet covorul asfaltic pe suprafețe extinse. În plus, de săptămâna aceasta a început şi plombarea gropilor izolate, dar şi remedierea tuturor defecţiunilor apărute la nivelul străzilor din municipiu.

Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat şi rugăm şoferii respecte restricţiile de circulaţie impuse sau chiar să evite străzile în lucru.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.