Ziarul electronic al arădenilor

Loto 6/49. Premiu de peste 2 milioane euro, câștigat cu un bilet de 7,30 lei

Premiul de categoria I la Loto 6/49, în valoare de circa 9,722 milioane lei (peste 2 milioane de euro), a fost câştigat la extragerea de joi, cu un bilet de numai 7,30 lei, a informat Loteria Română.

Acesta este, până la această dată, cel mai mare premiu câştigat în acest an la acest joc”, anunţă Loteria Română.

Biletul norocos a fost jucat la agentia 19-015 din Toplita, judeţul Harghita, şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc, preţul acestuia fiind de numai 7,30 lei.

Numerele câştigătoare au fost 23, 49, 5, 2, 41, 16.

Potrivit Loteriei Române, acesta este cel de-al patrulea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul s-a câştigat în data de 15 aprilie 2018 şi a fost in valoare de 1.375.546 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor loto, câştigatorul are la dispoziţie 90 de zile de la data tragerii pentru a-şi revendica premiul.

UPDATE

Câştigătorul premiului de peste două milioane de euro de la tragerea Loto 6/49 din data de 19 iulie şi-a ridicat suma câştigată, a anunţat Loteria Română.

Posesorul biletului norocos este din Topliţa, are în jur de 50 de ani şi este un jucător constant la Loto 6/49, încă de la lansarea jocului. Joacă mereu aceeaşi variantă iar numerele au, după cum a declarat, semnificaţie personală. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.