Ziarul electronic al arădenilor

Loteria fiscală. VEZI bonurile câștigătoare

Ministerul Finanţelor a organizat, duminică, a doua extragere lunară a loteriei bonurilor fiscale din acest an, la care au participat toate bonurile fiscale emise în luna ianuarie.

Astfel, bonurile în valoare de 501 lei, emise la 30 ianuarie, au ieşit câştigătoare la a doua extragere lunară din acest an a loteriei fiscale.

Fondul total de premiere a fost păstrat la un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Dacă vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători, potrivit Ministerului Finanţelor.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse de luni la sediile ANAF. Persoanele care deţin un bon câştigător trebuie să-l depună în original la Fisc, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

În acest an vor fi organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.

Extragerea ocazională de Paşti va avea loc pe 8 aprilie, la care care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 22 ianuarie – 23 martie 2018.

Pe 23 decembrie va fi organizată extragerea specială de Crăciun, cu bonurile emise între 24 martie şi 7 decembrie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.