Ziarul electronic al arădenilor

Loteria fiscală: VEZI bonurile câștigătoare

loteria-fiscalaO nouă extragere a bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 31 octombrie 2016 a fost efectuată duminică, 20 noiembrie.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Persoanele care au efectuat cumpărături pe data de 21 octombrie cu o valoare cuprinsă între 168 lei şi 168,99 lei pe un singur bon fiscal sunt câştigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale de duminică, 20 noiembrie.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse începând de luni la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Fiecare unitate teritorială ANAF la care se depun bonurile fiscale câştigătoare va elibera o copie a acestora cu menţiunea “conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.

Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.