Ziarul electronic al arădenilor

Loteria fiscală. O arădeancă a câștigat 70.000 de lei

O arădeancă se află pe lista câștigătorilor la extragerea specială de Anul Nou pentru loteria bonurilor fiscale.

Ministerul Finanţelor a organizat, în ultima zi a anului 2016, o extragere specială de Anul Nou pentru loteria bonurilor fiscale, în studioul TV al Loteriei Române, la care au participat toate bonurile fiscale emise între 17 aprilie şi 15 decembrie.

Fondul total de premiere a fost păstrat la un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Loteria bonurilor fiscale din data de 31 decembrie 2016 are 12 câștigători, fiecare încasând câte 70.097 de lei, a anunțat, luni, Ministerul Finanțelor Publice (MFP).

„La extragerea de Revelion a Loteriei bonurilor fiscale, 12 persoane au câștigat câte 70.097 lei, după reținerea impozitului. Revendicările premiilor au fost înregistrate la Alba-Iulia, Arad, București, Constanța, Petroșani, Roman, Sibiu, Suceava, Târgu Secuiesc și Topoloveni“, a menționat MFP.

Lista câștigătorilor poate fi consultată pe pagina de Internet a Ministerului.

Arădeanca care a câștigat la extragerea specială de Anul Nou pentru loteria bonurilor fiscal se numește Lungu C. Emilia-Maria.

Loteria bonurilor fiscale se organizează lunar pentru bonurile emise în luna anterioară. Valoarea totală a premiilor este de un milion de lei, care se împarte la maximum 100 de câștigători.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.