Ziarul electronic al arădenilor

Loteria fiscală. Extragere specială de Anul Nou

Ministerul Finanţelor a organizat în ultima zi a anului 2016, o extragere specială de Anul Nou pentru loteria bonurilor fiscale, în studioul TV al Loteriei Române, la care au participat toate bonurile fiscale emise între 17 aprilie şi 15 decembrie.

Fondul total de premiere a fost păstrat la un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Astfel, persoanele care au efectuat cumpărături pe data de 27 aprilie cu o valoare cuprinsă între 187 lei şi 187,99 lei pe un singur bon fiscal se pot număra printre câştigătorii extragerii speciale de Anul Nou a Loteriei bonurilor fiscale dacă au păstrat dovada, fondul total de un milion de lei fiind împărţit la maxim 100 de premianţi.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape, prima fiind cea de sâmbătă, cu extragerea bilelor care au desemnat luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători, potrivit Ministerului Finanţelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse din prima zi lucrătoare a lunii ianuarie 2017, la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.