Ziarul electronic al arădenilor

Loteria bonurilor fiscale: VEZI dacă ai câștigat

bonuri-fiscalePrima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale a avut loc luni, 13 aprilie, în studioul TV al Loteriei Române.

Loteria este organizată de Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Bonul câştigător are valoarea de 6 lei şi trebuie să fie din data de 7 februarie.

Asta înseamnă că toate bonurile fiscale de valori cuprinse între 6 lei şi 6,99 lei sunt declarate câştigătoare.

Extragerea a fost publică și a fost transmisă în direct de Televiziunea Română.

Revendicarea premiilor se face, începând cu prima zi după efectuarea extragerii, până la data de 13 mai a.c. inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător emis în perioada 2 februarie – 28 martie a.c., alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.

Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

Plata câştigurilor se face de către Ministerul Finanţelor Publice, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de către organele competente ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.