Ziarul electronic al arădenilor

Locuri de muncă și oferte educaționale, la Expo Arad

EDU2JOBCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 7-8 mai 2015, la Complexul Expo, cea de-a II-a ediție a evenimentului internațional de educație și locuri de muncă – EDU2JOB.

„Cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană, ISJ Arad, ISJ Hunedoara, ISJ Bihor, ISJ Hunedoara și British Council, EDU2JOB promite a fi un eveniment de amploare internațională, care va avea ca temă principală învățământul profesional în sistem dual“, au anunțat organizatorii evenimentului.

Oferta locurilor de muncă din cadrul ediției din 2015 este pusă la dispoziția publicului vizitator de companii cu capital românesc, german, italian, tunisian, francez, american, elvețian și polonez, care prezintă cerința de pe piața internă și internațională din toate ariile economice.

Oferta educațională este reprezentată anul acesta de prestigioase universități din Arad, Timișoara, Cluj-Napoca, București și Târgu Mureș, precum și de universități cu renume din Europa, care vor fi prezente la eveniment cu un stand special.

„Programul ediției din 2015 a evenimentului EDU2JOB este unul complex care abordează conferințe naționale, dezbateri, întâlniri de afaceri, precum și spectacole pentru vizitatori. În ziua de 7 mai, directorii de companii, licee tehnologice, inspectorate școlare și organizații românești și germane vor participa la conferința cu tematica: Legislație și soluții practice de implementare a învățământului profesional în sistem dual în România. Prezentarea de bune practici internaționale, temă abordată în premieră națională”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Pentru prima dată la acest eveniment, Camera de Comerț Româno-Germană care va reuni toate companiile și organizațiile cu capital german sub un stand comun, facilitând promovarea acestora și organizând întâlniri de afaceri, printr-un efort de coordonare distribuit către toate companiile atașate.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.