Ziarul electronic al arădenilor

Locuitorii din Macea și Sînmartin pot alege denumirea străzii pe care locuiesc

Străzile din Macea și Sînmartin vor primi câte o denumire, iar locuitorii din cele două localități pot face propuneri de nume, atribuirea urmând să fie făcută de Consiliul Local Macea, printr-o hotărâre.

„Primăria comunei Macea, în aplicarea prevederilor Hotărârii Guvernului României nr. 777/2016 privind structura, organizarea şi funcţionarea Registrului electronic naţional al nomenclaturilor stradale, inițiază procedura de atribuire de denumiri străzilor din comuna Macea, cât și din localitatea Sînmartin. Atribuirea denumirii străzilor se va face de către Consiliul Local Macea prin hotărâre“, a informat Primăria comunei Macea.

După adoptarea acestei hotărâri, locuitorii comunei Macea își vor schimba actele de identitate în conformitate cu noua adresă de domiciliu. Cheltuielile pentru schimbarea actelor de identitate vor fi suportate din bugetul comunei Macea.

„Având în vedere amploarea procedurii de atribuire de denumiri de străzi, precum și schimbările care vor fi produse în viața fiecărui locuitor al comunei Macea (schimbarea cărți de identitate, notarea noii adrese în cartea funciară a imobilelor deținute în proprietate, etc), Primăria comunei Macea așteaptă propunerile cetățenilor referitoare la denumirea străzii pe care locuiesc. Desigur, propunerile pentru denumirea străzilor vor fi asumate de către cetățeni prin indicarea numelui, prenumelui și adresa de domiciliu a autorului propunerii. Propunerile vor fi transmise la adresa de email: secretariat.macea@gmail.com“, a mai anunțat Primăria Macea.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.