Ziarul electronic al arădenilor

Locuitorii comunei Almaș, arondați la Serviciul de evidență a persoanelor din Gurahonț

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad aduce la cunoştinţa persoanelor și instituțiilor interesate faptul că potrivit Hotărârii Consiliului Județean Arad nr. 190/25 iunie 2020 privind modificarea arondării actuale a comunei Almaș de la Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor al orașului Sebiș la Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor al comunei Gurahonț.

Astfel, începând cu data de 1 iulie 2020 locuitorii comunei Almaș (cu satele aparținătoare Almaș, Cil, Rădești și Joia Mare), vor fi deserviţi pe linie de evidenţă a persoanelor și de ghișeu unic de către Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor al comunei Gurahonț, serviciu la care sunt arondate şi localităţile Brazii, Buteni, Dieci și Gurahonț.

Astfel, începând cu această dată, cetățenii care domiciliază pe raza acestei comune se vor prezenta la Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor al comunei Gurahonț în vederea punerii în legalitate cu acte de identitate.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția Județeană de Evidența Persoanelor Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.