Ziarul electronic al arădenilor

Liviu Dragnea: „Situaţia datoriilor PSD este foarte proastă“

psd-baniLiderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că situaţia datoriilor PSD este foarte proastă, dar că a făcut un plan de măsuri de redresare financiară, arătând că susţine cu toată tăria ca fiecare membru al partidului să-şi plătească cotizaţia de un leu care va asigura funcţionarea stabilă.

“Situaţia datoriilor PSD este foarte proastă, dar e mai puţin proastă decât în 2010, când împreună cu Victor Ponta am fost aleşi la congres. Faţă de ce era atunci, am mai diminuat din datorii cu 30-40%. Un punct important o reprezintă redesarea financiară a partidului.

Am stabilit un plan de măsuri, un set acţiuni în care partidul să revină la situaţia normală din punct de vedere al finanţelor. Am adoptat un plan de măsuri şi cred că, în perioada următoare, PSD va ajunge la o situaţie financiară bună”, a spus Dragnea, întrebat despre situaţia datoriilor PSD.

El a adăugat că fiecare membru al partidului trebuie să plătească cotizaţia de un leu pe lună care va asigra funcţionare stabilă din punct de vedere financiar.

“Voi susţine cu toată tăria, permanent, depunerea cotizaţiei de membru, care este un leu. Dacă dorinţa ta de a fi membru PSD nu este dublată de dorinţa de a plăti această cotizaţie de un leu, pe care poate să o susţină orice om din PSD, atunci avem o foarte mare problemă cu susţinerea ta de către partid. Este cel mai sigur şi cel mai corect procedeu prin care partidul să poată să funcţioneze să aibă o situaţie financiară foarte bună. Măcar obligaţia ultraminimală de un leu să fie susţinută. Această cotizaţie poate asigura funcţionarea stabilă din punct de vedere financiar a partidului în fiecare lună, cu utilităţile, salariile, plata din datoriile istorice ale partidului”, a susţinut Dragnea.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.