Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Liviu Ciubotariu a renunțat să antreneze UTA

UPDATE Antrenorul Liviu Ciobotariu s-a răzgândit după ce îşi dăduse iniţial acordul să pregătească echipa de fotbal UTA Arad.

„Regretăm informaţia prezentată în această dimineaţă, cu privire la Liviu Ciobotariu. Comunicatul a fost postat după ce antrenorul a confirmat că acceptă să preia banca tehnică, a fost de acord cu condiţiile oferite de club şi i s-au cumpărat bilete de avion atât lui, cât şi secundului. Ulterior, printr-un SMS, Ciobotariu şi-a cerut scuze pentru situaţia pe care a creat-o, motivând că nu poate respecta înţelegerea, nefiind pregătit mental să revină în Liga a II-a“, se arată într-un comunicat al clubului arădean.

Ciobotariu trebuia să îl înlocuiască pe un alt fost fotbalist dinamovist, Adrian Mihalcea, care a demisionat după egalul cu CS Baloteşti (2-2).

***

Noul antrenor principal al echipei UTA Arad este Liviu Ciubotariu, care îl va înlocui pe Adrian Mihalcea.

Conducerea clubului UTA a anunțat, marți, că a ajuns la un acord cu antrenorul Liviu Ciobotariu, care preia banca tehnică a echipei.

Fostul internațional ajunge marți la Arad, iar miercuri va conduce primul antrenament. Ciobotariu va fi secondat de Adrian Iordache.

Născut pe 26 martie 1971, Liviu Ciobotariu a jucat, în România, la echipele Progresul București, Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București (campion în 2000). Altă parte a carierei a petrecut-o în Belgia, unde a îmbrăcat tricourile echipelor Standard Liege, RAEC Mons și Royal Antwerp.

Pentru echipa națională a României a evoluat de 32 de ori (a reprezentat „tricolorul” la Campionatul Mondial din Franța 98), marcând 3 goluri.

Ca antrenor a activat la Progresul București, CS Otopeni (promvoare în Liga I), Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Dacia Unirea Brăila, Dinamo București, CSM Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș (vicecampion) și Al Faisaly (Arabia Saudită).

„Secundul” Adrian Iordache s-a născut pe 12 septembrie 1980 și s-a remarcat la Dinamo. A mai jucat la Poiana Câmpina, Oțelul Galați, Shinnik Yaroslavl, FC Argeș, Alki Larnaca, AEL Limassol, Rapid București, Khazar Lankaran, CS Mioveni și Gloria Bistrița. Face echipă cu Liviu Ciobotariu de câțiva ani.

CITITI SI: Adrian Mihalcea și-a încetat colaborarea cu UTA

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.