Ziarul electronic al arădenilor

Liviu Ciobotariu (FC Voluntari): Atitudinea va face diferenţa în meciul cu UTA

Antrenorul echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a declarat, vineri, că diferenţa în meciul cu UTA Arad, de duminică, va fi făcută de atitudine.

„Diferenţa se poate face la atitudine, asta e părerea mea, pentru că întâlnim o echipă care este foarte bine pregătită fizic, o echipă agresivă, şi atunci trebuie să răspundem cu aceeaşi monedă. Trebuie să fim foarte bine pregătiţi mental, fizic, pentru că vom juca pe un stadion pe care este recunoscut faptul că suporterii vin în număr mare la stadion şi împing echipa de la spate“, a spus Ciobotariu.

„Întâlnim o echipă care joacă un fotbal foarte bun, o echipă care, din punctul meu de vedere, în sezonul acesta se va bate pentru primele şase locuri. I-am urmărit în începutul acesta de campionat şi am văzut o echipă foarte bine organizată, o echipă cu mult entuziasm, o echipă care joacă la limita agresivităţii, o echipă care este împinsă de la spate de un public fantastic, aşa că va trebui să fim la fel de motivaţi şi la fel de agresivi ca adversarul nostru de duminică. Bineînţeles, trebuie să fim organizaţi foarte bine în defensivă, să nu le dăm spaţii, să fim atenţi în momentele în care ei fac presiune, pentru că fac un presing avansat şi îl fac destul de bine. Trebuie să punem şi noi probleme pe atac, pentru a putea pleca de la Arad cu un rezultat pozitiv“, a mai spus tehnicianul.

Fostul fundaş al naţionalei a recunoscut că există probleme medicale în lot, dar nu foarte grave: „Avem ceva probleme de lot, însă nu foarte multe, cum am avut la partidele precedente. Avem doi-trei jucători pe care îi vom recupera până la ora jocului. Sper să nu mai apară astăzi sau mâine, pentru că mai avem două antrenamente până la joc“.

FC Voluntari o va întâlni pe UTA Arad, duminică, de la ora 18:30, în deplasare, pe Arena „Francisc Neuman“, în etapa a şasea a Ligii I.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.