Ziarul electronic al arădenilor

Liviu Ciobotariu (FC Hermannstadt): Nu avem altă variantă decât victoria cu UTA

Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Liviu Ciobotariu, a declarat, vineri, că formaţia sibiană nu are altă variantă decât victoria în meciul cu UTA, de duminică, de la Arad.

„Aşteptăm de foarte mult timp să câştigăm şi noi un meci. Nu am reuşit să câştigăm de 9 etape şi lucrul acesta ne apasă, atât pe noi, cât şi pe suporterii noştri. Ar trebui să-i recompensăm într-un fel pe aceşti oameni şi cred că a sosit momentul să învingem şi să luăm cele trei puncte din deplasarea de la Arad. Pentru noi nu există altă variantă decât victoria“, a spus tehnicianul, citat de site-ul oficial al clubului.

„Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun şi o formă foarte bună. Au câştigat cu 3-0 în deplasare cu Academica Clinceni, iar asta spune multe despre ei. UTA este o echipă foarte bine pregătită de un antrenor foarte bun şi bine pregătit, Gyussy Balint. Se vede acest lucru şi în rezultatele echipei pe care o antrenează“, a mai spus Ciobotariu.

Sibienii nu vor putea conta în meciul cu UTA pe fundaşul central Ousmane Viera, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Fundaşii Adrian Scarlatache şi Saed Issah sunt incerţi, din cauza unor accidentări mai vechi.

În tur, scorul a fost egal, 1-1, pentru Hermannstadt marcând Bright Addae în primele minute ale partidei, iar golul arădenilor a fost reuşit de Ioan Hora, din lovitură liberă, în repriza a doua.

UTA vine după o victorie clară în etapa precedentă, 3-0 cu Academica Clinceni în deplasare, şi se află pe locul 8 în Liga 1, cu 27 de puncte. FC Hermannstadt se situează pe locul 14, cu 18 puncte şi caută prima victorie sub bagheta lui Liviu Ciobotariu, instalat cu patru etape în urmă.

Meciul dintre UTA Arad şi FC Hermannstadt are loc duminică, pe Arena „Francisc Neuman“ din Arad (ora 13.30), în etapa a 22-a a Ligii I.

Balint, după victoria cu Academica: Rămâne să vedem ce facem şi etapele următoare

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.