Ziarul electronic al arădenilor

Liviu Antal: Cu Astra va fi un meci greu şi important, dar nu şi decisiv

Fotbalistul echipei UTA Arad, Liviu Antal, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Astra Giurgiu din etapa a 6-a a play-out-ului va fi unul greu şi important, dar nu şi decisiv în ceea ce priveşte obiectivul formaţiei sale de a se salva de la retrogradare.

„Suntem conştienţi de situaţia în care suntem în momentul de faţă. Va fi un meci greu şi important atât pentru noi, cât şi pentru Astra. Dar nu va fi un meci decisiv. Presiunea este însă mare şi orice punct este important pentru evitarea retrogradării. Trebuie să fim motivaţi la Giurgiu şi să luăm punct sau puncte“, a spus Antal.

„Ştim că suporterii sunt supăraţi, dar sperăm să fie alături de noi. E clar că atunci când nu sunt rezultate toată lumea e supărată şi caută vinovaţi. Dar suntem toţi vinovaţi, am mai trecut prin astfel de situaţii în care am pierdut trei meciuri la rând. Însă trebuie să rămânem uniţi pentru că doar aşa ne putem îndeplini obiectivul. Lucrurile bune necesită timp, noi suntem o echipă în formare“, a adăugat jucătorul în vârstă de 31 de ani.

Liviu Antal a menţionat că el şi colegii săi trebuie să se concentreze pe meciurile pe care le au de disputat şi mai puţin pe ceea ce fac adversarele.

„Cred că noi dacă reuşim să acumulăm punct sau puncte în fiecare meci rămas de disputat atunci nu mai contează ce fac restul echipelor. E clar că ne dorim un loc cât mai fruntaş, dar ţelul nostru este să ne salvăm de la retrogradare în acest an, iar din sezonul următor să formăm o echipă cu pretenţii mai mari“, a mai afirmat Antal.

Echipa de fotbal UTA întâlneşte formaţia Astra Giurgiu, miercuri, de la ora 12.00, în deplasare, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a play-out-ului Ligii I.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.