Ziarul electronic al arădenilor

Lipsă de civilizație. Ce mai aruncă arădenii în toalete

Scutece, cârpe, obiecte de lenjerie, materiale de igienă personală, deşeuri solide, pungi, sunt doar câteva dintre obiectele aruncate de arădeni la toaletă, iar din această cauză apar probleme în sistemul de canalizare.

Compania de Apă Arad a făcut un apel către arădeni, pentru a nu mai arunca resturile menajere sau alte obiecte în toalete.

„Compania de Apă Arad trage un semnal de alarmă și solicită arădenilor să aibă grijă ce aruncă în vasul de toaletă. În ultimele zile, de când s-au înregistrat cantități mai însemnate de precipitații, au apărut probleme la întreținerea sistemului de canalizare. Echipele Companiei de Apă Arad au fost solicitate să intervină pentru a înlătura o cantitate foarte mare de materii și materiale care nu ar avea ce căuta în sistemul de preluare a apelor uzate.

Reprezentanții Companiei au găsit șervețele umede, scutece pentru copii, obiecte de lenjerie, materiale de igienă personală sau pungi aruncate în rețeaua de canalizare. Toate aceste materiale obturează conductele, reduc capacitatea de preluare a apelor uzate menajere și pot cauza blocarea stațiilor de pompare“, au spus cei de la Compania de Apă Arad.

Compania de Apă a mai anunțat că vine în sprijinul arădenilor, ori de câte ori apar probleme la sistemul de canalizare din cartiere, însă roagă populaţia să nu arunce resturile menajere sau alte obiecte în toalete, deoarece acestea pot înfunda canalizarea.

Dispeceratul Canal al Companiei de Apă Arad poate fi apelat în caz de nevoie de luni până duminică, între orele 7.00 – 23.00.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.