Ziarul electronic al arădenilor

Linie de gardă la Secția Cardiologie intervențională de la Spitalul Județean Arad

Consilierii județeni au aprobat, vineri, înființarea unei linii de gardă în specialitatea cardiologie intervențională, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Această linie de gardă va asigura intervenția rapidă pentru cazurile de infarct miocardic acut unde este necesară o operație imediată pentru salvarea vieții pacientului.

,,Până în prezent cazurile de infarct erau direcționate către Timișoara. Prin înființarea acestei linii de gardă la domiciliu, cazurile de infarct miocardic acut vor fi tratate la Spitalul din Arad indiferent de oră. Toți arădenii care se vor prezenta la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad cu infarct miocardic acut vor fi rezolvați local, în cel mai scurt timp posibil. Aceasta înseamnă timp prețios pentru pacienți și, automat, mai multe vieți salvate. Când e vorba despre salvarea de vieți omenești nu ne uităm cât costă. Este vorba despre cheltuieli suplimentare, însă sănătatea arădenilor reprezintă o prioritate”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.