Ziarul electronic al arădenilor

Lidl deschide un nou magazin în municipiul Arad

Retailer-ul german Lidl va deschide un nou magazin în municipiul Arad, iar în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Noul magazin, care va fi inaugurat în 22 noiembrie, este situat pe Calea Aurel nr. 41-43 (în fața Atrium Mall) și a fost construit pe o suprafaţă aproximativă de 1.400 m². .

„În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică“, se arată într-comunicat de presă remis de Lidl.

La magazinul din Arad sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

„Investiţiile în dezvoltarea comunităților locale sunt o componentă importantă din strategia de CSR a companiei. De aceea, Lidl a luat măsuri pentru a asigura o infrastructură benefică pentru traficul din zona unității din Arad. Astfel, pentru un acces mai facil la magazinul din Arad, Lidl a construit o stradă nouă, pe o suprafaţă aproximativă de 1.400 m²“, se mai arată în comunicatul de presă.

Magazinul din Arad dispune de 170 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare pentru noua unitate din Arad, de luni până sâmbătă, între 7.30 și 22.00, iar duminică între 8.00 și 20.00.

„În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele“, a mai anunțat Lidl.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 5.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 220 de magazine și 4 centre logistice.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.