Ziarul electronic al arădenilor

Liderul UDMR Arad, despre noul prefect: „Tóth Csaba este alegerea potrivită pentru această funcție“

Premierul Florin Cîţu a semnat, miercuri dimineaţa, deciziile de numire a prefecţilor şi subprefecţilor. În judeţul Arad Tóth Csaba (foto) a fost numit noul prefect.

Consiliul Permanent al Organizației Județene Arad al UDMR l-a propus pe Tóth Csaba pentru funcția de prefect al județului Arad pe 3 februarie, astfel în urma acordurilor de coaliție, negocierilor, a propunerii și numirii de miercuri, Tóth Csaba va fi prefectul județului Arad.

Péter Faragó, președintele organizației județene al UDMR Arad, a declarat în urma numirii prefectului:

„Experiența de două decenii, profesionalismul, succesele atinse și calitățile umane ale lui Tóth Csaba ne dau siguranța că propunerea noastră este cea potrivită. UDMR nu a mai avut niciodată în ultimii 30 de ani funcţia de prefect al judeţului Arad, însă sunt sigur că prin cei peste 20 de ani de experiență remarcabilă de conducere, Tóth Csaba este alegerea potrivită pentru această funcție și va reprezenta în mod demn interesele arădenilor”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de UDMR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Tóth Csaba este noul prefect al județului Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.