Ziarul electronic al arădenilor

Liderul PMP Arad, victima unui „complot reușit“

remetanPreședintele filialei județene din Arad a Partidului Mișcarea Populară, Florin Remețan, și-a găsit, duminică, autoturismul personal, parcat în fața blocului în care locuiește, cu două dintre roți înțepate.

Remețan locuiește pe Bulevardul Iuliu Maniu din Arad, iar duminică dimineața și-a găsit mașina cu două roți înțepate.

„Am avut o dimineață de coșmar. Era ora 7.00, nu știam încotro să o iau, nici nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Ploua torențial, am urcat la volan și am vrut să plec. Nu am reușit, am crezut că e o simplă pană. Am început să unflu roțile, în ploaie, și după 30 de minute mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Am început să sun la service-uri, la vulcanizări. E duminică, e zi de alegeri, toate erau închise“, a declarat Florin Remețan, care are ocupă prima poziţie pe lista candidaţilor la Consiliul Judeţean Arad.

Acesta a reușit cu ajutorul prietenilor a găsit o vulcanizare. „Am reușit să schimb roțile, am pornit spre sediu, însă imi trepida volanul. Iar am început să intru în panică. Am sunat din nou la vulcanizare și am constatat că roțile sunt dezechilibrate. Am plecat la un alt service, pentru a echilibra roțile“, a mai spus Remețan.

Liderul PMP Arad susține că acest incident a fost un „complot reușit“. „Am constatat că cei care au vrut să ne elimine de la aceste alegeri și-au atins scopul. Până la ora 11.00 nu am putut să facem mobilizare la vot și staff-ul de campanie a fost bulversat cu problema mea, în loc să-și vadă de treabă. Aștept să se sesizeze Poliția, să-i prindă pe cei vinovați și să-i facă să plătească“, a mai declarat Florin Remețan, care are un autoturism WV Passat combi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.