Ziarul electronic al arădenilor

Liberalii au depozitat saci cu gunoaie la sediul PSD Arad

1Mai mulți saci cu gunoaie au fost depozitați, vineri, la sediul PSD Arad, de liberali, după ce proiectul privind asigurarea continuității serviciilor publice de colectare a deșeurilor menajere nu a fost aprobat în Consiliul Local, nefiind votat de consilierii social-democrați.

La câteva ore după ședința CLM, liberalii au depozitat saci cu gunoi la ușa sediului filialei județene a Partidului Social Democrat.

„Am spus azi că varianta care ar putea fi acceptată de PSD în privința problemei de colectare a deșeurilor este ca arădenii să depoziteze de acum înainte gunoaiele la sediul PSD. Tocmai din acest motiv, am hotărât să dăm noi, liberalii, startul și imboldul pentru ca locuitorii Aradului să știe că noua locație de depozitare a deșeurile este pe Bulevardul Revoluției nr 74, etaj 1- sediul PSD”, a spus consilierul liberal Bogdan Boca.

Prezent acțiune, candidatul liberal pentru Camera Deputaților, Glad Varga, a spus că PSD-ul ar trebui să acționeze în favoarea oamenilor.

„Consilierii PSD au dat încă o dată dovadă de fățărnicie votând contra intereselor cetățenilor. La îndemnul lui Mihai Fifor, senator de Dolj, au refuzat prelungirea contractului de salubritate. Domnului Fifor, fiind din Craiova, nu-i pasă că se vor aduna gunoaiele în curțile arădenilor. Consilierii PSD au preferat să facă pe plac conducerii partidului, ratând încă o data ocazia să-și îndeplinească misiunea pe care o au în Consiliul Local, aceea de a proteja și reprezenta interesele cetățenilor”, a afirmat Glad Varga.

La această acțiune a participat și vicepreședintele CJ Arad, Sergiu Bîlcea, care consideră că PSD-ul procedează greșit în ultimul timp și că „oamenii sunt singurii care au de suferit de pe urma greșelilor PSD“.

„În primul rând sunt arădean și mă doare când văd că există formațiuni politice care fac rău voit cetățenilor din orașul nostru. Nu cred că în situațiile de urgență, votul consilierilor locali sau județeni trebuie să fie dat politic, influențat de șefii de partid . În acest mandat observ că PSD-ul lucrează împotriva arădenilor atât în CLM, cât și în Consiliul Județean Arad.

În privința colectării deșeurilor lucrurile ar trebui să fie clare, întrucât licitația de operare a deșeurilor este în desfășurare. În ceea ce privește Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, suntem în faza de licitații, fiind printre primele 5 județe din țară care vom implementa sistemul de management integrat al deşeurilor solide”, a afirmat Sergiu Bîlcea.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a fost convocat vineri, după ce în ședința Consiliului Local Municipal Arad nu a fost aprobat proiectul privind asigurarea continuității serviciilor publice de colectare a deșeurilor menajere, iar viceprimarul Călin Bibarț a spus că trebuie găsită o soluție pentru ca arădenii să nu rămână în gunoaie.

CITITI SI: Situație de urgență. Arădenii riscă să rămână în gunoaie

2

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.