Ziarul electronic al arădenilor

Lia Ardelean candidează pentru un nou mandat în Camera Deputaților

lia-ardelean-2Arădeanca Lia Ardelean și-a anunțat intenția de a candida ca independent, la alegerile parlamentare din luna decembrie, pentru un nou mandat în Parlamentul României.

Lia Ardelean (57 ani) a făcut anunțul, joi, pe pagina sa de Facebook. „Voi candida deputat independent!“, a scris Lia Ardelean.

Fost deputat în mandatul 2004 – 2008, ales pe listele PSD+PC, și candidat pentru Primăria Arad în 2012, Lia Ardelean a lansat și un îndemn pentru arădeni. „Aştept arădenii care mă cunosc şi mi-au urmărit activitatea în mandatul de deputat să fie alături de mine!“, a mai scris fostul deputat.

De asemenea, Lia Ardelean, fost vicepreședinte al Partidului Conservator între anii 2005 – 2011, a mai făcut unele precizări.

„Doresc să-i informez pe cei care încă nu ştiu faptul că odată cu încheierea mandatului de consilier local, a încetat şi calitatea mea de membru al Partidului Conservator, devenit ALDE. Am luat această decizie după aproape 21 de ani, din motive de ordin personal şi nu vreau să fac nici un alt comentariu. Sunt în continuare cu o gândire umanistă, aşa era numele partidului în toamna anului 1995 cand m-am înscris, dar din punct de vedere politic, acum sunt independent“, a menționat Lia Ardelean, care a deținut și funcția de președinte a organizației de femei a PC.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.