Ziarul electronic al arădenilor

Lecturi pentru copii. Povești citite în aer liber

copiiPărinții și bunicii sunt invitați să participe, duminică, la o acțiune de promovare a lecturii în rândul copiilor, care va avea loc în Parcul „Aventura Voinicilor“ din Arad.

Acțiunea se va desfășura duminică, de la ora 16.00. „În Parcul «Aventura Voinicilor» vor fi amplasate căsuțe din lemn, unde se vor depozita cărți cu povești pentru «pitici». Cărțile vor fi puse la dispoziția tuturor părinților și bunicilor care doresc să le citească celor mici o poveste în aer liber“, se precizează într-un comunicat de presă remis de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Conform organizatorilor, cărțile pot fi împrumutate, citite și puse la loc în căsuțele amplasate lângă băncuțe.

„Totodată, arădenii vor putea dona cărți, astfel încât să împărtășească povestea preferată a copilăriei lor, copiilor de azi, lăsând cartea în căsuță. Copiii cărora li se citește de mici vor învăța repede și cu mai multă ușurință să fie ei înșiși buni cititori. Cu cât beneficiază de mai multe povești, cu atât devin mai interesați să învețe să citească deschizându-și orizonturile spre cunoaștere, în mod special prin lectură“, se mai arată în comunicatul de presă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.