Ziarul electronic al arădenilor

Laurențiu Roșu: „Vom da totul să reușim promovarea”

Antrenorul echipei UTA Bătrâna Doamnă, Laurențiu Roșu, spune că ACS Poli Timișoara este favorită în barajul pe care fotbaliștii arădeni îl vor juca pentru promovarea în Liga I.

„Am căzut cu o echipă puternică a play-outului, dacă ținem cont că a făcut multe puncte, deși a plecat cu acel minus 14. Au fost pe punctul de a se salva direct, au ajuns în semifinala Cupei României și au jucat finala Cupei Ligii.

Au jucători experimentați – Cînu, Croitoru, iar pe lângă ei au tineri – Artean, Bărbuț, Mailat sau Popovici, care începe să joace și să dea goluri. Sunt favoriți, dar șansa noastră o jucăm până la capăt.

Vom da totul să reușim ce ne-am propus. Sper ca la ambele meciuri să fim susținuți de cât mai mulți utiști, iar la final să putem să ne bucurăm împreună. Îmi doresc foarte mult să promovăm și UTA să revină pe prima scenă a fotbalului românesc”, a spus Laurențiu Roșu, citat de uta-arad.ro.

La rândul său, Ionuț Popa, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, a spus: „Am fost la UTA de atâtea ori, ultima dată am plecat supărat de acolo că nu au vrut să promoveze. Vreau ca UTA să promoveze şi Poli să rămână în Liga I“, a spus Popa la Digisport.

foto: uta-arad.ro

CITITI SI: UTA – ACS Poli Timișoara, în barajul pentru promovarea în prima ligă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.