Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint: „Vor fi jucători la care vom renunța și jucători care vor veni”

Antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint, a spus după înfrângerea pe teren propriu cu Universitatea Craiova că anunțat se vor transferuri în perioada de iarnă, clubul arădean urmând să renunțe la unii jucători.

După meciul cu Craiova, antrenorul UTA-ei a spus; „Sunt dezamăgit, nu neapărat supărat.

„Nu am de ce să fiu supărat pe băieți, au încercat, cred că și-au lăsat și ultimul strop de energie pe teren. E foarte important să înțelegem toți cei de aici din club că astăzi ne-a bătut un jucător care a costat un milion (n.r. – Alexandru Cicâldău).

E important să rămânem ancorați în realitatea noastră și în ceea ce putem în acest moment. Noi asta vrem, să ne luăm la trântă și cu granzii campionatului. Se demonstrează că e destul de dificil. O luăm de la capăt mâine, avem o deplasare destul de grea la Sepsi, mergem acolo și vedem cum o să terminăm acest 2020.

Din punct de vedere sportiv am avut momente în care puteam mai mult. Echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate, dar privind imaginea de ansamblu trebuie să fim realiști și corecți cu noi. E a doua înfrângere consecutivă, nu ne face deloc bine. Avem nevoie de încredere, de moral.

Deja avem un contract cu un jucător de profil ofensiv. Avem discuții deschise, avem un impediment. Timpul este foarte scurt, nu există perioadă de pregătire. Evident este că vor fi jucători la care vom renunța și jucători care vor veni, asta e realitatea”, a spus Balint, la finalul meciului cu Craiova.

Următorul meci al UTA-ei, cel cu Sepsi, este programat joi, de la ora 17.30, în direct pe Digi Sport 1.

Universitatea Craiova a învins la Arad și a revenit pe primul loc în Liga I

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.