Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint (UTA): Meciul cu Dinamo trebuie să fie un stimul

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Dinamo trebuie să fie un stimul pentru jucătorii săi.

„Meciul cu Dinamo ar trebui să fie un stimul, Dinamo este un nume în fotbalul românesc, mai presus de asta, Dinamo arată din ce în ce mai bine în urma transformărilor radicale care s-au petrecut în ultima perioadă, atât la nivelul conducerii administrative şi tehnice, dar şi al lotului, unde au reuşit să aducă nişte jucători, din punctul meu de vedere, foarte importanţi pentru România.

Peste nivel, clar, cel puţin din punct de vedere tehnic, calitate individuală foarte bună. Ăsta nu e un motiv de temere, este un sport în care trebuie să ne ridicăm la nivelul adversarului şi îmi doresc foarte mult să dăm o replică pe măsură şi, bineînţeles, să ne întoarcem cu un rezultat bun“, a declarat Balint.

Tehnicianul şi-a exprimat speranţa că va putea alcătui un lot echilibrat pentru meciul de luni: „Mai sunt câteva zile până la meci şi sper să putem alinia o formulă care să ne dea şi soluţii de pe bancă“.

„Contra este un antrenor experimentat, a fost inclusiv selecţioner, a avut şi rezultate, a antrenat şi în străinătate, la un nivel foarte înalt, asta nu este neapărat o sperietoare pentru noi. Eu am o relaţie de amiciţie cu Cosmin. Îi respectăm foarte mult, dar încercăm să ne prezentăm la cel mai bun nivel al nostru“, a adăugat Gyuszi Balint.

„Şi UTA are în lot jucători cu calitate şi experienţă şi am aşteptări ca ele să iasă la iveală, şi orgoliul lor, pentru că şi acest joc colectiv trebuie cumva presărat şi cu execuţii şi realizări individuale“, a subliniat Balint, precizând că „vor exista 2-3 modificări în primul unsprezece, determinate nu neapărat de un randament scăzut al jucătorilor“.

Meciul dintre Dinamo şi UTA Arad va avea loc luni 28 septembrie, de la ora 21.00, pe Stadionul „Dinamo“, în etapa a cincea a Ligii I.

Nou-promovata UTA are trei egaluri şi un eşec după primele patru etape.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.