Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint: „Urmează un sezon care va fi o adevărată provocare“

Antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint, a spus, după promovarea echipei în Liga I, că vor fi câteva zile de sărbătoare la Arad, urmate de realizarea planului pentru sezonul viitor, de Liga 1.

„Am făcut un joc bun, foarte bun în anumite momente. Băieții au făcut un efort foarte mare. Ne-am clătinat, dar am știut să rămânem uniți și asta ne-a făcut să câștigăm Liga 2. Urmează un sezon care va fi o adevărată provocare.

Avem trei zile în care trebuie să savurăm acest succes, sper să putem sărbători cumva și alături de suporteri, pentru că merită. După cele câteva zile de sărbătoare vom creiona strategia pentru Liga 1.

Pentru că trebuie să fim pregătiți pentru tot ce înseamnă sezonul de Liga 1. O să vedem ce vom realiza pe piața transferurilor, a fost important să facem acest pas”, a declarat Laszlo Balint, la finalul meciului cu FC Argeș.

Alături de UTA Arad, FC Argeș, adversara formației lui Laszlo Balint din ultima etapă, a promovat în Liga 1, în timp ce poziția a treia, de baraj, a fost obținută de CS Mioveni.

foto: gsp.ro

UTA Arad a promovat în Liga I

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.