Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint: Traseul pe care l-am avut anul trecut pe propriul stadion nu se va repeta

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, crede că echipa sa va avea, în noul sezon competițional, rezultate mai bune pe teren propriu, față de ediția trecută, iar suporterii îi vor ajuta mult pe jucători să obțină rezultatele dorite.

„Sunt convins că traseul modest pe care l-am avut anul trecut pe propriul stadion nu se va repeta sub nici o formă. Eu mă raportez la sezonul din Liga a II-a, înainte de pandemie, când am avut suporterii alături de noi pe micul stadion Motorul. Îmi amintesc bine cum acea energie și unitatea creată între suporteri și echipă ne-a făcut imbatabili acasă.

Sunt convins că și acum o să ne tragem energia din căldura publicului, din sprijinul lui și astfel să evităm acele sincope în rezultate pe care le-am avut în sezonul trecut. Eu chiar sunt convins că traseul pe care l-am avut anul trecut pe propriul stadion nu se va repeta sub nici o formă, cu suporterii lângă noi. Primele argumentele în acest sens le vom avea chiar la meciul de duminică.

Chiar dacă pot ocupa maximum jumătate din capacitatea stadionului, sunt convins că suporterii noștri vor încuraja echipa din primul până în ultimul minut. Iar noi, bineînțeles, ne dorim foarte mult să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor suporterilor, obținând un rezultat pe măsură”, a spus Laszlo Balint, vineri, într-o conferință de presă.

Balint consideră că noul sezon va fi unul dificil. „Suntem în fața debutului în noul sezon, care se anunță dificil. Este o regulă, orice început este greu indiferent de ce domeniu vorbim. Cu atât mai greu va fi acest debut pentru noi, pentru că întâlnim o echipă în jurul căreia s-a format o emulație destul de mare, prin prisma evenimentelor care s-au petrecut la clubul de la malul mării. În primul rând, aș puncta aici revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică a celor de la Farul Constanța, cum se numesc mai nou. O echipă puternică, o echipă care își propune play-off-ul, o echipă care vine după un sezon nu foarte reușit. Sunt convins că și la ei sunt așteptări destul de mari de la toți jucătorii care au sosit în această vară, la fel ca și la noi, bineînțeles. Presiunea există în momentul în care îți dorești performanță“, a mai spus antrenorul UTA-ei.

UTA întâlnește duminică, pe arena „Francis Neuman“, de la ora 18.30, echipa Farul Constanța, în prima etapă a sezonului competițional 2021 – 2022, al Ligii I.

Gheorghe Popescu, înainte de meciul de la Arad: „Avem o deplasare grea la UTA“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.