Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint: „Toţi băieţii merită felicitaţi“. Reghecampf: „Un joc slab făcut de noi“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat, după meciul câștigat împotriva Universității Craiova, că este încântat de reacţia jucătorilor săi, după ce în etapa trecută UTA a înregistrat un eşec, la Botoșani.

„A făcut diferenţa motivaţia jucătorilor mei pentru a demonstra că ceea ce s-a întâmplat la meciul de la Botoşani a fost un accident. Vreau să îi felicit. Sunt mulţumit că am obţinut cele trei puncte în urma unui joc bun. Avem aceste plusuri care vin de pe bancă. Toţi băieţii merită felicitaţi pentru modul în care s-au prezentat astăzi”, a afirmat Balint.

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, după meciul cu UTA Arad, că formaţia sa a făcut un joc slab, lipsit de agresivitatea necesară şi că jucătorii ar fi trebuit să aibă mai mult curaj.

„Un joc slab făcut de noi. Nu am avut consistenţă în atac, nu am avut agresivitatea necesară. Mă aştept la mult mai mult. Ştim ce probleme avem, le vom rezolva încet încet, dar nu e de ajuns. Jucătorii care sunt trebuie să aibă altă reacţie. Ar fi trebuit să aibă mai mult curaj. Trebuia să fim mult mai atenţi. N-am văzut faza unde Bancu a fost lovit”, a spus Reghecampf.

UTA Arad a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I de fotbal.

Liga I. UTA Arad – Universitatea Craiova 1-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.