Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint spune că nu e interesat momentan să plece de la UTA

Antrenorul Laszlo Balint a declarat, joi, că nu e interesat să părăsească în viitorul apropiat formaţia UTA Arad, în ciuda ofertelor pe care le-a primit în ultima perioadă de la echipe din străinătate.

„Au fost tot felul de zvonuri pe marginea acestor oferte, care au venit pe adresa mea. În general evit să vorbesc despre aceste lucruri pentru că am un agent care mă reprezintă, el se ocupă de aceste lucruri. I-am transmis să mă anunţe în momentul în care într-adevăr este ceva care să fie foarte atractiv pentru mine, din punct de vedere sportiv şi financiar, pentru că nu e cazul să mă ascund, am refuzat oferte mult mai bune financiar şi am preferat să rămân la UTA.

În acest moment vă pot spune cu certitudine că singura mea prioritate este UTA şi aşa va rămâne cel puţin în viitorul apropiat. Acum, dacă va veni într-adevăr o ofertă foarte bună din toate punctele de vedere, este clar că o voi analiza, dar pe de altă parte îmi doresc foarte mult şi ca acest proiect să se dezvolte din toate punctele de vedere. Pentru că eu am o responsabilitate la UTA, în momentul în care am semnat cu această echipă am spus că vreau să dezvolt această echipă în toate privinţele. Eu nu pun niciodată partea financiară înainte dezvoltării mele personale şi în ceea ce priveşte cariera mea“, a declarat Balint.

În ultima perioadă, în media au apărut informaţii conform cărora Laszlo Balint ar fi primit oferte de a antrena echipe precum Sheffield Wednesday sau Olympiakos Nicosia.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.