Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, despre meciul cu Gaz Metan Mediaș: „E un adevărat examen pentru noi“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, consideră că meciul cu Gaz Metan Mediaș este un „adevărat examen“, adversarii alb-roșiilor fiind o „echipă bună“.

„E un adevărat examen pentru noi, ținând cont că ne deplasăm la o echipă a cărei poziție din clasament nu reflectă tocmai realitatea. Spun asta pentru că exprimarea lor în teren a fost, în general, bună. Le-au pus probleme mari atât Craiovei, cât și FCSB-ului, au pierdut niște puncte importante și pe propriul teren împotriva celor de la FC Argeș la ultima fază a acelui meci”, a spus Laszlo Balint.

„Din punctul meu de vedere, meciul ce urmează este cel mai greu de până acum. Gazul are o echipă bună, am văzut două meciuri de-ale lor. Poziția lor din clasament nu reflectă realitatea, din punctul meu de vedere, va fi ca o finală pentru noi”, a punctat Batha Idriz, integralist în primele 6 meciuri ale sezonului.

Luni, 30 august, de la ora 21.00, UTA va întâlni Gaz Metan Mediaș în deplasare, în cadrul rundei cu numărul 7. Jucătorii UTA-ei au obținut două victorii consecutive, ambele pe Arena „Francisc Neuman“, în vreme ce gazdele au obținut un singur punct în ultimele 5 meciuri.

În sezonul precedent, UTA a câștigat două din cele trei meciuri directe cu Gaz Metan: 2-1, la Mediaș, și 1-0, la Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.