Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, înainte de meciul cu FC Hermannstadt: „Adversarul vine foarte motivat“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a spus că tratează „cu seriozitate maximă“ meciul cu FC Hermannstadt, care este programat vineri, pe Arena „Francis Neuman“.

„Suntem în fața unui meci care, la prima vedere, dacă ne uităm în clasament, pare dezechilibrat. Dar sunt convins că nu este așa. Adversarul vine foarte motivat să se agațe de această șansă, care poate fi printre ultimele pentru a menține contactul cu plutonul. O echipă robustă, solidă, cu un joc bazat în destul de multe momente pe duel fizic, noi va trebui să știm să contracarăm acest lucru și să nu ne angajăm într-un astfel de joc de uzură, să evităm fazele fixe, pentru că au jucători cu gabarit, periculoși la cornere sau lovituri libere.

Sper să creștem și în partea de presiune prin atac pozițional, dar, înainte de toate, sper să ajungem la un tonus fizic bun. Efortul de la Dinamo a fost considerabil. Dar sarcina noastră e să găsim soluții pentru primul unsprezece și pentru cei care vor intra pe parcurs astfel încât să ne maximizăm șansele de a câștiga punctele puse în joc”, a spus Balint, citat de uta-arad.ro.

„Sperăm să luăm din nou 3 puncte și să fim sus în clasament, cum suntem și acum. Dacă punem în practică ce facem la antrenament, nu vom avea probleme cu nicio echipă. Tratăm fiecare meci ca pe o finală”, a completat David Miculescu, eroul UTA-ei în meciul de la Dinamo.

Meciul dintre UTA şi FC Hermannstadt va avea loc vineri, de la ora 17.30, pe Arena „Francisc Neuman“ din Arad, în etapa a treia a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

În sezonul regulat, cele două echipe au terminat ambele meciuri la egalitate, scor 1-1.

Eugen Beza (FC Hermannstadt), înainte de meciul cu UTA: „Vom încerca să câştigăm“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.