Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, înainte de meciul cu Astra: „Ne confruntăm cu probleme medicale“

Antrenorul echipei de fotbal UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă online, că Astra Giurgiu, adversara din partida de vineri, ar fi meritat să se califice în play-off ţinând cont de jocul arătat în ultima perioadă, dar a precizat că are încredere în formaţia sa că poate obţine un rezultat pozitiv.

„Astra Giurgiu este un adversar care după modul cum a jucat în ultima perioadă ar fi meritat să fie în play-off. Dar mergem cu încredere mai ales după ultima etapă, în care eu cred că am arătat că ne putem ridica la pretenţiile unei echipe de play-off. Sunt trei puncte importante atât pentru noi, cât şi pentru Astra, pentru că va urma un play-out foarte încins, cu meciuri foarte disputate şi atunci orice punct câştigat în această ultimă etapă a sezonului regulat contează“, a afirmat el.

„Dacă vom începe meciul la fel de hotărâţi şi motivaţi ca în partida cu Sepsi, atunci vom reuşi ce ne propunem. Pentru că Astra este o echipă foarte bine organizată, care a câştigat foarte mult în echilibru de când e antrenată de Eugen Neagoe. Sigur vor fi momente în care vom fi puşi sub presiune pentru că ei au jucători de calitate care sunt capabili să dezechilibreze jocul adversarilor“, a adăugat Balint.

Tehnicianul a menţionat că se confruntă cu absenţe importante pentru meciul cu Astra.

„Meciul cu Sepsi a lăsat urme în lotul nostru, ne confruntăm cu probleme medicale. În afară de Peteleu, care are COVID, îi mai avem pe Isac, Benga şi Roger cu probleme şi nu vor face deplasarea la Giurgiu. La fel şi Tescan, care s-a accidentat luni la antrenament, nu va face parte din lot. Dar asta e situaţia, ne adaptăm şi încercăm să găsim cele mai bune soluţii şi să scoatem maximum din acest meci“, a explicat antrenorul.

Jucătorul formaţiei UTA, Marius Tomozei, a declarat la rândul său:

„Ne aşteaptă un meci dificil la Giurgiu, cu o echipă bună, formată din jucători cu experienţă care au câştigat campionate. Dar noi mergem acolo să câştigăm puncte. Eu îmi doresc toate cele trei puncte, de ce să mergem la egal? Trebuie să ne facem temele bine ca să putem să ne impunem“.

Echipa de fotbal UTA întâlneşte, vineri, de la ora 17.30, în deplasare, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a 30-a a Ligii I.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.