Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint: „Îi felicit pe băieţi, a fost o victorie muncită“

Tehnicianul formaţiei UTA Arad, Laszlo Balint, şi-a felicitat jucătorii după victoria cu Dinamo, scor 1-0, subliniind că aceasta a fost una muncită.

„Îi felicit pe băieţi, a fost o victorie muncită. Ştiam calitatea jucătorilor de la Dinamo. Avem jucători cu anumite probleme, nu au jucat teatru şi nu s-au simulat. Mă bucur, pentru băieţi, pentru moralul nostru şi pentru atmosfera care va fi de acum“, a declarat Balint la Digisport.

La rândul său, antrenorul Cosmin Contra a declarat că jucătorii de la Dinamo s-au relaxat şi nu au tratat cu seriozitate meciul cu UTA Arad, pierdut, scor 0-1, în etapa a cincea a Ligii I.

„Cred că dacă nu tratezi fotbalul cu seriozitate, când permiţi unele lucruri unei echipe ca UTA, primeşti o palmă. Ne-am crezut că intrăm pe teren şi vom defila cu UTA. Se pare că sunt singurul vinovat, pentru că nu am ajuns la jucători, deşi le-am atras atenţia. Vom lua nişte măsuri, nu putem să continuăm aşa. Jucătorii s-au relaxat, au crezut că după o victorie (n.r. – etapa trecută cu Gaz Metan Mediaş) intrăm pe teren şi câştigăm cu tricoul pus pe noi. Nu cred că pentru derbiul cu FCSB este nevoie de motivare, când era vorba de nu e derbi altfel stau lucrurile“, a declarat Contra la Digisport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa UTA Arad, în ultimul meci al etapei a cincea din Liga I. Arădenii au obţinut prima victoria în actualul sezon al Ligii I.

Ioan Hora a marcat din penalti, în minutul 42, acordat după un fault al lui Puljic asupra lui Ursu.

UTA a învins Dinamo și obține prima victorie în actualul sezon în Liga I

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.