Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint: E dureros să văd jucători care se plimbă pe teren, nu pot accepta treaba asta

Tehnicianul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, şi-a criticat jucătorii pentru prestaţia de la meciul cu Sepsi, scor 0-3, precizând că nu au arătat spirit” şi s-au plimbat pe teren.

„Nu aş spune că este o seară tristă, dar un meci din care trebuie să învăţăm. Prea multe nu sunt de spus după un asemenea scor, pentru mine este un foarte mare semn de întrebare. Când în prima repriză, exemplul de atitudine este dat de un copil precum Isac, este o foarte mare problemă pe care trebuie să o rezolvăm repede. Am ratat singuri cu portarul, adversarul a marcat trei goluri. Am invitat adversarul să bage mingea în poartă.

Ăştia suntem, mai avem un meci şi după vom face o analiză foarte amănunţită ca să vedem unde suntem şi ce vrem să facem. E dureros să văd jucători care se plimbă pe teren, nu pot accepta treaba asta. Urmează meciul cu Astra, rămâne de văzut dacă ne facem sărbătorile frumoase sau nu. Suntem cu toţii în aceeaşi barcă. Vreau să-mi cer iertare. Tot timpul am susţinut că echipa, indiferent de rezultat, va arăta spirit. Astăzi, în foarte multe momente, nu am avut asta.

Chiar vreau să îmi cer iertare în faţa suporterilor. Este clar că avem discuţii, este posibil să plece jucători, chiar jucători care nu sunt pe lista noastră. La cum s-au prezentat astăzi, ar trebui să vină la uşa biroului meu şi să spună «Mister, nu merit să port acest tricou». Este deranjant modul în care s-au prezentat astăzi”, a spus Balint, potrivit Digi Sport.

De cealaltă parte, Leo Grozavu a declarat că victoria este meritată şi că îşi felicită jucătorii.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

Au marcat Safranko, în minutele 32 şi 81, şi Golofca în minutul 85.

Liga I. Sepsi OSK Sf Gheorghe – UTA Arad 3-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.