Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după victoria de la Voluntari: „Avem nevoie de continuitate în rezultate bune“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, și-a felicitat jucătorii după meciul câștigat la Voluntari, pentru că au crezut până la final și au obținut prima victorie din ultimele șase meciuri.

„Principalul merit e că am crezut până în ultima secundă, chiar dacă, pe alocuri, calitatea jocului nostru a suferit. E foarte important că am obținut cele 3 puncte, e o adevărată descătușare. Sper să fie doar un prim pas pentru parcursul nostru următor, să ne înscriem pe o pantă ascendentă și să creștem de la joc la joc.

Avem mult până la play-off, important e că jucătorii cred. Avem nevoie de continuitate în rezultate, de o succesiune de rezultate bune ca să ne putem stabiliza cumva locul în clasament. Azi e o victorie fantastică și prin prisma punctelor, dar și prin prisma moralului și a încrederii în propriile forțe.

La momentul ăsta, cu excepția a 3-4 echipe care se pot înscrie în postura de favorită, fiecare meci din Liga 1 stă sub semnul echilibrului și se vede. Jocul a fost decis de o fază fixă. Din păcate, și noi am acordat prea multe faze fixe, dar am avut responsabilitate. Meritul e că am crezut până în ultima secundă. Știam că va trebui să vină golul“, a spus Laszlo Balint, la finalul meciului cu FC Voluntari.

În următoarea etapă, UTA Arad va primi vizita penultimei clasate FC Argeș, sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 14.45.

Liga I. FC Voluntari – UTA Arad 0-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.