Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după victoria de la Iași: „Echipa va deveni din ce în ce mai puternică“

Antrenorul Laszlo Balint a spus, după victoria obținută de UTA la Iași, că este un rezultat meritat, pentru că echipa antrenată de el a controlat jocul.

„Am făcut niște cadouri nepermise, dar apoi am controlat meciul autoritar. Cred că am făcut cel mai bun meci de când suntem în Liga 1. Din păcate n-am dat gol mai repede, dar din fericire am forțat până la final. Este admirabil, ținând cont ce s-a întâmplat acum patru zile, cu FC Argeș. Am crezut până la final, așa cum am făcut și la Voluntari. Avem nevoie să legăm victoriile, ca să urcăm puțin în clasament. Echipa asta va deveni din ce în ce mai puternică. Este foarte important să ne revenim din punct de vedere fizic, să putem juca 94 de minute într-un meci, vedeți cât este de important“, a spus antrenorul UTA-1i, Laszlo Balint, după victoria de la Iași.

La rândul său, Daniel Pancu, antrenorul celor de la Politehnica Iași, a găsit explicațiile pentru eșecul moldovenilor de pe teren propriu.

„E greu să-mi găsesc și cuvintele, sunt și cauze obiective. Brănescu, Cană, Popa, Mihalache, Flores sunt jucători care nu au evoluat de multă vreme. Mai mult, sunt pentru prima dată împreună, plus foarte multe absențe, era normal să avem o cădere. Suntem egalați în minutul 92 și pierdem în minutul 94. Suntem într-un moment greu, foarte greu. Jucători care trebuie să fie adaptați din mers, practic intră pentru prima dată să-și vadă colegii la jocuri oficiale, încercăm să îi integrăm cât mai repede. Lotul e unul bun, avem jucători buni. Cu cât îi vom integra mai bine, cu atât vor fi mai buni”, a spus Pancu, la finalul partidei cu UTA.

În urma acestui succes, UTA a urcat pe locul 9, cu 24 de puncte. Poli Iași rămâne ultima clasată, cu 15 puncte.

Poli Iaşi – UTA, scor 1 – 2. Arădenii au marcat în minutele 90+2 şi 90+4

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.