Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul de la Craiova: „Ne mulțumim cu un punct, una peste alta“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat, după partida cu FC U Craiova, că jucătorii săi au intrat mai greu în joc, dar apoi au reușit să pună presiune pe adversar.

„În prima repriză am intrat greu în meci. Am suferit, au fost momente când ne-am dezichilibrat. Cred că repriza a doua a fost bună, cu momente bune, am pus presiune. Nu e uşor să domini U Craiova pe stadionul ei. Ne mulțumim cu un punct, una peste alta. Tocmai la un asemenea meci a picat VAR-ul, rămân cu un gust amar… A fost un offside la Bahassa, nu ştiu ce a fost și la bara de după… Practic avem VAR, dar nu avem. Pentru mine este un gust amar! Jumătate de metru contează, se modifică tabela…“, a spus Laszlo Balint.

Acesta a vorbit și despre jucătorii antrenați de el. „Cu Postolachi am avut discuţii încă de ieri, i-am spus că am încrederea că poate să vină cu un plus. La Rareş Pop se vede lipsa de experienţă, dar este un copil cu potenţial. Pe Postolachi trebuie să îl felicit, a intrat foarte bine. Mi-am dorit să facem un lot, să fie concurenţă pe fiecare post“, a mai spus Balint.

Despre meciul cu CS Mioveni, din etapa următoare, Balint a a firmat: „E clar pentru noi, cuvântul de ordine este victoria!”, a declarat antrenorul UTA-ei.

Antrenorul celor de la U Craiova 1948, Nicolo Napoli, s-a declarat mulțumit de faptul că echipa sa a obținut un punct în duelul cu UTA Arad.

„Am făcut o primă repriză foarte bun. Am avut avantaj. Am avut și ocazia să facem 2-0. Repriza a doua nu a fost bună. Rezultatul de egalitate este unul meritat. În repriza a doua nu am făcut pressing, nu am avut ocazii. Cred că rezultatul de 1-1 este unul just. S-au retras (n.r. – jucătorii lui), au lăsat spațiu, a rămas singur cu portarul și au marcat golul“, a spus Nicolo Napoli.

FC U 1948 Craiova a terminat la egalitate cu UTA Arad, 1-1 (1-0), duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii de fotbal.

Superliga. FC U Craiova – UTA Arad 1-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.