Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul de la Cluj Napoca: „Am crezut în potenţialul nostru“

Tehnicianul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, că la pauză şi-a convins jucătorii că au capacitatea de a se impune în faţa campioanei en titre.

„Noi am crezut în potenţialul nostru, chiar dacă foarte multă lume nu se aştepta ca noi să câştigăm aici. Am lucrat foarte mult în ultima perioadă să remediem problemele defensive. La pauză am reuşit să-i fac pe băieţi să creadă că putem să câştigăm. Acum trebuie să sărbătorim, pentru că merităm, iar de marţi o să începem să pregătim meciul de Cupă. Avem un drum lung până să ajungem la consistenţa necesară pentru a ajunge în partea de sus a clasamentului. În prima repriză am avut momente în care parcă i-am respectat prea mult pe cei de la CFR”, a spus Balint pentru posturile care transmit Liga 1.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că acest eşec a venit în primul rând din cauza ghinionului, formaţia sa având ocazii, dar nu probleme la finalizare.

El a menţionat că nu prea are aşteptări de la meciul de joi cu AS Roma, din grupele Ligii Europa.

„Echipa a jucat bine, mai ales în prima repriză s-a jucat la o poartă, am avut ocazii, am avut şi o bară. Cei de la UTA ştiu să se apere. Cred că am pierdut în pirmul rând din cauza ghinionului. Mai jucam trei zile şi mingea nu intra în poartă. Ştiam că va veni o perioadă mai grea după trei ani în care a fost totul perfect. Am prevenit că sunt probleme de lot mari, dar nu am avut capacitatea să opresc această alunecare. N-a fost meciul nostru cel mai bun, dar nu cred că scorul e ce s-a întâmplat pe teren azi. Probleme sunt. Dacă n-ar fi fost probleme astăzi am fi câştigat meciul.

În Europa nu trebuie să ne facem iluzii. Avem prioritate campionatul. Nu prea avem aşteptări la următorul meci. Astăzi era meciul pe care noi trebuia să-l câştigăm, nu joi. E clar că e groaznic să ai opt meciuri în continuare într-un timp aşa de scurt. Poate se întoarce norocul şi pe strada noastră”, a spus Dan Petrescu.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Hora, în minutul 75, cu un şut de la marginea careului.

Liga I. UTA învinge campioana la Cluj Napoca

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.