Ziarul electronic al arădenilor

Laszlo Balint, după meciul de la Botoșani: „Dacă am fi egalat, ar fi fost nedrept“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat la finalul meciului de la Botoșani că este dezamăgit de felul în care s-au prezentat elevii săi și consideră că înfrângerea este total meritată.

Balint a spus că dacă ar fi fost forțată o remiză, aceasta nu ar fi fost meritată.

„Felicitări celor de la FC Botoșani. La modul cum ne-am prezentat nu putem să emitem pretenții. Prea multe greșeli. Le-am dat spații și nu ar fi trebuit. E o lecție pentru noi. O diferență un pic cam mare față de ce am arătat în primele trei etape. Ne așteaptă un meci dificil și trebuie să ne îmbunătățim jocul. Este important să identific cauzele pentru care ne-am prezentat așa. Avem câteva indicii.

Avem jucători de calitate și au arătat ce pot. Pentru mine e un semn de îngrijorare modul în care ne-am prezentat. Antal e un jucător important pentru noi. Atât el, cât și Hora. Hora a și marcat. Prea puțin. Acel forcing din final, dacă am fi reușit să egalăm, ar fi fost un rezultat nedrept. Am arătat momente bune, cel puțin în primele trei etape. Azi am arătat și momente în care am fost vulnerabili”, a declarat Laszlo Balint la finalul partidei.

FC Botoşani a învins-o acasă pe UTA Arad cu scorul de 2-1, vineri, în primul meci al etapei a 4-a.

Liga I. FC Botoşani – UTA Arad 2-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.